iFind - Recept
Startsida   |   Index  |   Hjälp  | Kontakt
Internet:

 

TS Montage AB

- Rörmokare i Västerås

...................................................................................................................................................................
Så blev jag lurad av TS-Montage AB i Västerås

Allt började med att den rörmokare som jag bokat tid med inte dök upp. Jag var då tvungen att snabbt hitta en ny. Efter att ha letat i gulasidorna samt läst lite av de bedömningar som fanns så bestämde jag mig för att ringa TS Montage AB i Västerås. TS Montage hade tid att hjälpa mig men tidigast om några dagar. Trots att jag var i stort behov av en rörmokare direkt så hade jag inget val då väntetiden hos andra rörmokare i Västers var 2-3 veckor.

Några dagar senare kom TS Montage och han verkade först trevlig, lite stressad men trevlig. Efter att ha tittat på mitt badrum fick jag en muntlig offert. Arbetet skulle ta ca: 12 timmar och materialet skulle inte bli dyrt "då det bara handlade om lite rör och kopplingar", dessutom sa sig TS Montage kunna köpa in dessa delar till grossistpriser långt under vad jag själv kunde köpa dessa delar för.

Arbetstiden jag fick stämde mycket väl med den tid förra rörmokaren gav (han som varit där och kikat tidigare men som senare ringde och gav återbud pga en större läcka hos Westinghouse i Västerås).

- Ok, sa jag. Då kör vi.

Men sen började strulet... TS Montage kunde inte stänga av vattnet i huset. Han hade inte verktygen som behövdes och började genast fråga mig om vart olika ledningar gick och hur det var kopplat. - Jag har inte en aning, sa jag. Jag hade ju precis köpt huset och visste inte alls hur ledningarna i huset var kopplade, dessutom är jag ju ingen rörmokare.

Efter mycket ledande och flera timmar senare lyckades TS Montage stänga av vattnet, inte helt, men tillräckligt för att kuna sätta igång och jobba.

Efter första dagen (ca: 5 timmars arbete)  hade TS Montage lyckats dra ca: 2 meter rör och skruva fast en blandare i väggen.

Dag 2 (ca: 5 timmars arbete) TS Montage drog ytterligare 2 meter rör och skruvade fast ytterligare en blandare. Dock så fick han inte dit pipen på blandaren och sa att det förmodligen saknades en del, han skulle kolla i bilen senare för att se om han hade en sådan del. TS Montage provade att montera duschen, men TS Montage hade satt blandaren för högt, vilket gjorde att själva överdelen av duschen (där vattnet kommer ut :) ) slog i taket. Hans klagade då och sa att "så går det när man köper skitmärken", "det hade aldrig hänt om du köpt FM-Mattsson". Hur som helst så vill ha då sätta dushen på andra väggen och koppla in en slang mellan blandaren och själva dushen. Men den lösningen gillade inte jag så jag bad han funderar ut en annan. Slut på dag 2.

Dag 3 (ca: 5 timmar arbete) TS Montage hade inhandlat en ny duschblandare och monterat upp den, då visade sig att kopplingarna mellan blandaren och duschen inte passade. TS Montage lämnade då detta och gav sig på monteringen av Toalettstolen.

... Mer info kommer snart!
 

Läs om hur oseriösa rörmokare & snickare kryddar fakturorna pga av rot-avdraget.. klicka här!

....................................................................................................................................................................

 


 

Copyright ©2005-2009, iFind.se. All rights reserved.

TS Montage AB info

Besöksadress
Åkervägen 16
722 33 Västerås
 
Postadress
Åkervägen 16
722 33 Västerås
 
Tel.
070-157 76 18

 

Organisationsnummer:
556739-4001

Företagsform:
Aktiebolag

Ägarförhållande:
Privat, ej börsnoterat

Koncernförhållande:
Privat svenskt utan koncern

TS Montage AB i VÄsterås omsätter:
1 000 000 - 4 999 000 (2008)
 

Momsgrupp:
Redovisas kvartalsvis, <= 40 MSEK

TS Montage AB i Västerås har:
1-4 anställda

Antal arbetsställen:
1

Länsäte:
Västmanland

Kommunsäte:
Västerås

Lokaldelar:
Västerås

Företaget / (TS Montage AB i Västerås) registrerades:
11 Oktober 2007

Företaget / (TS Montage AB i Västerås) aktiverades:
14 Februari 2008

Arbetsstället aktiverades:
14 Februari 2008

Källa: 121.nu

 


 

 
 

 
 
Affiliator Affiliateprogram